0
Grillpølser med panzanellasalat og dampet porre

Grillpølser med panzanellasalat og dampet porre

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Primitivo surdejs bolle med fuldkornhvidløg
1 min.
Rist croutonerne

Skær brødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med revet hvidløg og salt, og overfør til fedtsugende papir. 

porre
10 min.
Damp porren

Flæk porren på langs, og skær den i stykker, så den kan komme ned i en kasserolle. Hæld vand i kasserollen, så det dækker bunden. Kom låg på kasserollen, og sæt gryden over middel varme. Lad porren dampe i ca. 10 min., indtil den bliver helt mør.

Vend derefter porren i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, salt og peber.

tomaterkapersrød peberfrugtbasilikum
15 min.
Lav panzanellaen

Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og læg peberfrugten på en tør pande. Varm op til middelhøj varme, og rist peberfrugten i ca. 10 min., indtil den har fået godt med farve og er mør. Skær den efterfølgende i mindre stykker.

Skær tomaterne i mindre stykker, kom dem i en stor skål, og vend dem med salt.

Hak kapers groft, og tilsæt dem til tomaterne.

Pil, skyl og afdryp basilikummen for vand.

Vend basilikum i salaten sammen med croutoner og peberfrugt.

Smag til med salt, peber og balsamico.

pølser
25 min.
Steg pølserne

Steg pølserne på en pande ved middel varme i 3-4 min. på hver side.

40 min.
Anretning

Servér pølserne med salaten og den dampede porre.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
504 kcal
Fedt:
18,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,2 g
Kulhydrat:
46,6 g
heraf sukkerarter:
12,1 g
Kostfibre:
5,6 g
Protein:
33,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?