Skær brødet i grove tern. Rist ternene på en pande under omrøring i ca. 5 min. i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, indtil de får en gylden overflade. Krydr med revet hvidløg og salt, og overfør til fedtsugende papir.
Flæk porren på langs, og skær den i stykker, så den kan komme ned i en kasserolle. Hæld vand i kasserollen, så det dækker bunden. Kom låg på kasserollen, og sæt gryden over middel varme. Lad porren dampe i ca. 10 min., indtil den bliver helt mør.
Vend derefter porren i 1/2 spsk. olivenolie pr. person, salt og peber.
Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og læg peberfrugten på en tør pande. Varm op til middelhøj varme, og rist peberfrugten i ca. 10 min., indtil den har fået godt med farve og er mør. Skær den efterfølgende i mindre stykker.
Skær tomaterne i mindre stykker, kom dem i en stor skål, og vend dem med salt.
Hak kapers groft, og tilsæt dem til tomaterne.
Pil, skyl og afdryp basilikummen for vand.
Vend basilikum i salaten sammen med croutoner og peberfrugt.
Smag til med salt, peber og balsamico.
Steg pølserne på en pande ved middel varme i 3-4 min. på hver side.
Servér pølserne med salaten og den dampede porre.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()