Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne næsten møre i let saltet vand i ca. 12-14 min., afhængig af deres størrelse. Kom de kogte kartofler i en sigte eller et dørslag, og lad dem dampe af, og køle lidt ned.
Når de er let afkølede pilles de evt., og skæres derefter i skiver på ca. 0,5 cm.
Pil rødløgene, skær dem fint, og kom dem i en stor gryde sammen med 3 spsk. eddike og 2 spsk. vand pr. pers., du laver mad til.
Kog det hele sammen, indtil løgene er møre.
Tilsæt 15-25 g smør pr. pers., du laver mad til, og lad det smelte.
Bland de skiveskårede kartofler og sukker (1-2 spsk. pr pers.) i gryden, og krydr med salt og masser af sort peber.
Lad væsken koge sammen med kartoflerne, indtil de er gennemvarme.
Vær forsigtig med at røre for meget og for voldsomt, da kartoflerne ellers vil smuldre.
Smag til med 0,5-1 spsk. sennep pr. pers. (kan udelades), salt og masser af sort peber, og justér eventuelt med mere eddike.
Vend, lige før servering, skyllet og slynget spinat i den varme kartoffelsalat, og lad det falde sammen.
Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde.
Et godt fif er, at stege ved medium til lav varme, og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 min., at stege en pølse perfekt.
Som vist - med ketchup til at dyppe pølserne i.
Kundekommentarer ()