Kom bambusgrillspyd i kogende vand i 5-10 min. Dette gør, at spyddene ikke brænder på grillen.
Fjern evt. den lille lukkemuskel, der sidder på nogle af kammuslingerne. Kom rejer og kammuslinger i en skål, og vend dem med halvdelen af ponzudressingen. Lad dem trække heri i 5-10 min., gerne længere.
Lav 1-2 grillspyd pr. kuvert afhængig af, hvad du foretrækker.
Skyl korianderen. Pluk og hak halvdelen, og gem det sidste til pynt.
Skær tomater, peberfrugt, mango og avokado i tern på ca. 3 x 3 mm. Kom dem i en skål sammen med hakket koriander, fintsnittet chili og rødløg. (Pas på med chillien - doser efter behag). Pres saften fra limefrugten over (gem lidt lime til pynt), og smag til med salt, peber og lidt sukker. Lad gerne salsaen trække i 5-10 min., inden den serveres.
Grill spyddene over høj, direkte varme i 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Som vist på billedet. Hæld det sidste ponzu over de grillede skaldyr, og drys med korianderblade. Pynt med en limebåd.
Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.
Kundekommentarer ()