Kom bambusgrillspyd i kogende vand i 5-10 min. Dette gør, at spyddene ikke brænder på grillen.
Fjern evt. den lille lukkemuskel, der sidder på nogle af kammuslingerne. Kom rejer og kammuslinger i en skål, og vend dem med halvdelen af ponzudressingen. Lad dem trække heri i 5-10 min., gerne længere.
Lav 1-2 grillspyd pr. kuvert afhængig af, hvad du foretrækker.
Skyl korianderen. Pluk og hak halvdelen, og gem det sidste til pynt.
Skær tomater, peberfrugt, mango og avokado i tern på ca. 3 x 3 mm. Kom dem i en skål sammen med hakket koriander, fintsnittet chili og rødløg. (Pas på med chillien - doser efter behag). Pres saften fra limefrugten over (gem lidt lime til pynt), og smag til med salt, peber og lidt sukker. Lad gerne salsaen trække i 5-10 min., inden den serveres.
Grill spyddene over høj, direkte varme i 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Som vist på billedet. Hæld det sidste ponzu over de grillede skaldyr, og drys med korianderblade. Pynt med en limebåd.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()