0
Grillspyd med argentinske red shrimps og kammuslinger dertil mango-avokadosalsa samt yuzu ponzu

Grillspyd med argentinske red shrimps og kammuslinger dertil mango-avokadosalsa samt yuzu ponzu

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Gourmet
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kammuslingargentinske red shrimp
1 min.
Grillspyd del 1:

Kom bambusgrillspyd i kogende vand i 5-10 min. Dette gør, at spyddene ikke brænder på grillen.

Fjern evt. den lille lukkemuskel, der sidder på nogle af kammuslingerne. Kom rejer og kammuslinger i en skål, og vend dem med halvdelen af  ponzudressingen. Lad dem trække heri i 5-10 min., gerne længere.

Lav 1-2 grillspyd pr. kuvert afhængig af, hvad du foretrækker. 

koriander
5 min.
Koriander:

Skyl korianderen. Pluk og hak halvdelen, og gem det sidste til pynt.

tomatermangoavokadorødløglimerød chilirød peberfrugt
7 min.
Mango-avokadosalsa:

Skær tomater, peberfrugt, mango og avokado i tern på ca. 3 x 3 mm. Kom dem i en skål sammen med hakket koriander, fintsnittet chili og rødløg. (Pas på med chillien - doser efter behag). Pres saften fra limefrugten over (gem lidt lime til pynt), og smag til med salt, peber og lidt sukker. Lad gerne salsaen trække i 5-10 min., inden den serveres.

kammuslingargentinske red shrimp
17 min.
Grillspyd del 2:

Grill spyddene over høj, direkte varme i 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

lime
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Hæld det sidste ponzu over de grillede skaldyr, og drys med korianderblade. Pynt med en limebåd.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?