Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag gerne dejen ud af køleskabet 30 min. før du skal bruge den.
Pil og snit løg, pil og hak hvidløg, og skær chili i tynde skiver (fjern evt. kernerne, hvis du ikke vil have retten FOR stærk!)
Skræl og riv ingefær.
Kom kikærterne i en sigte, skyl dem med koldt vand, og lad dem dryppe af i et par minutter.
Rist kødet af på en stor pande i meget varm neutral olie, og krydr med garam masala krydderiblandingen (gem lidt til senere), salt og peber.
Kom løg og hvidløg på, og steg det med i 2-3 min. Tilsæt ingefær og chili (gem evt. lidt til pynt), og steg yderligere i 1 minut. Kom så de drænede kikærter på panden, og steg dem med i et par minutter.
Tilsæt til sidst de hakkede tomater, og kog det hele stille og roligt, indtil næsten al væden er kogt ind.
Smag til med en smule lys eddike eller citronsaft (hvis du har lidt citron) samt salt og en lille smule sukker.
Del hver dejkugle i 2 stykker, og rul eller tryk hvert stykke ud til lige knap 1 cm tykkelse på et godt melet bord.
Som vist på billedet med yoghurt dryppet over.
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften