0
Gris i masala med ris og syrlig kål
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

rødkålmyntepeanutsgrape
3 min.
Lav salaten

Snit kålen i tynde strimler, og kom den op i en skål. Skræl grapen, skær den i skiver og derefter i mundrette stykker.

Hak peanuts. Pluk mynten ud i blade, og hak dem lidt med en kniv.

Vend grape, kål, peanuts og mynte sammen i en skål med et par dråber olivenolie.

indisk rød karry sovsskinkekød i strimler
10 min.
Steg kødet

Varm en pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet i 2-3 min., tilsæt så saucen, og giv det hele et opkog. Smag til med lidt salt.

20 min.
Anretning

Anret risene i en dyb tallerken med svinekød og sauce ovenpå og salat på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?