Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skrub eller skræl kartoflerne. Kog dem møre i usaltet vand under låg. Ca. 15-20 minutter. Afdryp dem, mos dem med et piskeris. Smag til med salt og cremefraiche og evt. en smørklat eller lidt olivenolie.
Steg imens kødet i olivenolie i en varm pande. Ca. 4-5 min. Til det er gennemstegt. krydr det med salt og tag det af pande.
Skær champignon i både og snit hvidløg og løg i tynde skiver. Kom det hele på den varme pande, evt. emd mere olivenolie. Lad det stege ca. 2-3 min.
Skær tomater i kvarte og kom dem emd på panden sammen med tomatpuré og paprika. Krydr med salt og feber og tilsæt fløde.
Kom kødet tilbage i retten og lad den koge indtil servering.- Smag til og spæd evt, med en smule kartoffelvand hvis behov.
Snit forårsløg fint.
Anret mos og gris med sampe i dybe tallerkner. Top emd forårsløg og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften