Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog risene efter anvisning på posen.
Halver tomaterne. Snit forårsløg i tynde skiver - gerne lidt på skrå. Pluk basilikum ud i blade.
Vend det hele sammen i en skål, og smag til med godt med soya.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet på panden i 2-3 min., så det tager godt med farve i kanterne. Tilsæt saucen til panden, og giv det hele et opkog. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Anret ris i en dyb tallerken med kød og sauce ovenpå og tomatsalat på siden.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften