0
Gris i svampesovs med tomatsalat og ris
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten, Soya, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmatikasserolle
1 min.
Kog ris

Kog risene efter anvisning på posen.

forårsløgcherry- eller blommetomaterbasilikumtamari/soyaskål
5 min.
Lav salaten

Halver tomaterne. Snit forårsløg i tynde skiver - gerne lidt på skrå. Pluk basilikum ud i blade.

Vend det hele sammen i en skål, og smag til med godt med soya.

svinekød i strimlersvampe sovspande
10 min.
Steg kødet

Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kødet på panden i 2-3 min., så det tager godt med farve i kanterne. Tilsæt saucen til panden, og giv det hele et opkog. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

20 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken med kød og sauce ovenpå og tomatsalat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?