Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
1. Kom nudlerne i en skål med 1/2 kogende og 1/2 koldt vand, og dæk skålen med et låg eller film. Lad nudlerne trække indtil brug (tjek om de er møre ellers gentag), og sigt vandet fra.
2. Steg kødet i olie i en varm wok, til det er gyldent og gennemstegt, og krydr med salt, peber og lidt sukker.
3. Snit hvidløg i tynde skiver og kål fint, og skær gulerødderne i skrå skiver.
4. Vend det hele ned i wokken, steg i 1-2 min., og tilsæt hoisin og evt. lidt tamari soya og vand. Steg i yderligere 3-4 min., og smag til med salt og peber.
Tip: Du kan tykne saucen med lidt maizena rørt med vand, hvis du synes den er for tynd.
5. Snit forårsløg fint, og skær limen i skiver.
6. Vend forsigtigt nudler med gris og grønt, og anret det hele i skåle eller dybe tallerkener.
7. Top med forårsløg, og servér med limeskiver.
Kommentarer og forslag til opskriften