Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
1. Sæt vand over til nudler. Kom nudlerne i en skål med 1/2 kogende, 1/2 koldt vand og dæk skålen med et låg eller film. Lad nudlerne trække indtilbrug (tjek om de er møre ellers gentag). Afdryp.
2. Steg kødet i olie i en varm wok. Steg til det er gyldent og gennemstegt. krydr det med salt, peber og lidt sukker.
3. Snit imens hvidløg i tynde skiver. Skær gulerødderne i skrå skiver. Snit kålen fint.
4. Vend det hele med i wokken, steg i 1-2 min. Tilsæt hoisin og evt. lidt tamria og vand. Steg i yderligere 3-4 min. Du kan tykne saucen med lidt maizena rørt med vand, hvis du vil. Smag til.
5. Snit forårsløg fint. Skær limen i skiver.
5. Vend forsigtigt nudler med gris og grønt. Anret det hele i skåle eller dybe tallerkner.
6. Top med forårsløg og servér med lime.
Kommentarer og forslag til opskriften