Jeg har givet den klassiske kotelet nyt liv med knuste ovnkartofler, der bliver sprøde og gyldne i ovnen, og en sød-syrlig relish af peberfrugt og rødløg. Det hele samles med saftigt kød og en skefuld smør fra panden. En enkel, men slagkraftig hverdagsret med masser af smag og struktur.
Ca. 35 minutter i alt, hvor flere elementer kan laves samtidig:
Forberedelse og kartofler: 10 min
Relish og stegning af kød: 20-25 min
Anretning: 2-3 min
Drys med fintskåret forårsløgstop.
Server med en grøn salat vendt i god olivenolie og balsamico.
Mesclun er en blanding af små, spæde salater, der stammer fra Provence i Frankrig. Den traditionelle blanding inkluderer bla. kørvel, ruccola, grønne salater og endive,
Stegt kartoffel krydderi indeholder:
30% paprika, 15% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% rosmarin, 10% persille, 10% timian, 10% sort peber, 5% chipotle chili
Kommentarer og forslag til opskriften