0

Grøn bønnesalat med cherrytomater, tuncreme, kapers og mandler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og giv dem et 2-3 min. opkog. Dræn, overhæld med koldt vand og dryp godt af. Skær tomaterne i kvarte, skær løget i tynde både og hak mandlerne groft. Blend drænet tun og mayonnaise sammen, rør cremefraichen i og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret bønnerne på et fladt fad, dryp med tuncremen og drys med tomater, løg, kapers og mandler. Server som frokostret med brød til eller som tilbehør til fx kalvesteg eller kylling.

Bonusinfo

Skånsomt fanget tun i meget høj kvalitet

Denne tun er i en klasse for sig, når det gælder smag, konsistens og kvalitet. Fanges med stang og line i farvandet omkring Azorerne, hvor producenten Santa Catarina med afsæt i lokale råvarer tilbereder og pakker tunfisken.

Skipjack tun

Vores tun er fanget vha. stang- og linefiskeri er en naturskånsom metode, der bedst beskrives som én mand, én krog og én tunfisk. Et ordsprog der understreger Santa Catarinas store fokus på bæredygtighed og håndværk. Stangfiskeri er den mest naturskånsomme måde at fiske efter tun på.

Ved at fange tunfisk på stang og line sørger de lokale fiskere på Azorerne for at bestanden ikke bliver udpint, og at den skadelige bifangst som normalt forbindes med, industrielt tunfiskeri, helt undgås. Tunarten skipjack, er, en hurtigt voksende art der ikke er truet af overfiskning, og som samtidigt har et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?