0
Grøn cassoulet med provence pølse fra Bodebjerg

Grøn cassoulet med provence pølse fra Bodebjerg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 543 kcal

Fedt: 25,1g

Kulhydrat: 37,4g

Protein: 33g

Kostfibre: 7,3g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porrebroccolibasilikum
1 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af porren og skyl den grundigt sammen med broccolien og basilikummen og afdryp for vand.

Skær stokken fra broccolihovedet. Skræl den yderste del af skallen af stokken med en urtekniv og skær i grove stykker. Skær broccolibuketterne i så tynde skiver som muligt.

Skær den hvide del af porren i grove skiver på tværs. Hak den grønne del så fint som muligt.

Provencepølse fra Bodebjerg 10%olivenolie, ekstra jomfruhvide bønnerurtebouillon
10 min.
Stegning

Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min. Vend dem undervejs.

Tag pølserne op af gryden, tilsæt broccolistokken og porren og steg dem i 5 min under omrøring.

Tilsæt bønnerne og bouillonen og steg videre i 1 min under omrøring. Hæld ½ dl vand pr. person i gryden og lad det simre i 10 min under låg.

Skær pølserne i mundrette stykker og læg tilbage i retten. Smag til med salt.

eddikeolivenolie, ekstra jomfrubasilikumbroccoli
25 min.
Salaten

Rør 2 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike pr. person, og lidt salt sammen i en skål og vend broccoliskiverne, den grønne del af porren og basilikumbladene godt rundt.

30 min.
Anretning

Servér cassouleten i dybe tallerkener og top med salaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?