Næringsfordeling pr. person
Energi: 543 kcal
Fedt: 25,1g
Kulhydrat: 37,4g
Protein: 33g
Kostfibre: 7,3g
Pil det yderste lag af porren og skyl den grundigt sammen med broccolien og basilikummen og afdryp for vand.
Skær stokken fra broccolihovedet. Skræl den yderste del af skallen af stokken med en urtekniv og skær i grove stykker. Skær broccolibuketterne i så tynde skiver som muligt.
Skær den hvide del af porren i grove skiver på tværs. Hak den grønne del så fint som muligt.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min. Vend dem undervejs.
Tag pølserne op af gryden, tilsæt broccolistokken og porren og steg dem i 5 min under omrøring.
Tilsæt bønnerne og bouillonen og steg videre i 1 min under omrøring. Hæld ½ dl vand pr. person i gryden og lad det simre i 10 min under låg.
Skær pølserne i mundrette stykker og læg tilbage i retten. Smag til med salt.
Rør 2 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike pr. person, og lidt salt sammen i en skål og vend broccoliskiverne, den grønne del af porren og basilikumbladene godt rundt.
Servér cassouleten i dybe tallerkener og top med salaten.
Kommentarer og forslag til opskriften