0
Grøn dahl med med salat på rejer, persille og kokosmælk

Grøn dahl med med salat på rejer, persille og kokosmælk

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløgingefærgrøntsags bouillonmadras karry
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak løg, hvidløg og ingefær fint, og hæld alle tre ting i en stor gryde med madras karry, bouillon og 1/2 tsk. olie pr. person.

Varm gryden op ved middel varme, og steg under omrøring i ca. 5 min., indtil grøntsagerne er gyldne.

grønne linserkokosmælk
10 min.
Rør dahlen

Kom linser og kokosmælk i gryden sammen med 1/2 dl. vand pr. person.

Lad retten simre i ca. 20 min., indtil linserne er møre. Smag til med salt og peber.

spidskålpersilleSkagenfood håndpillede rejer
15 min.
Lav salaten

Hak kål og persille groft, og hæld begge dele op i en skål sammen med rejerne.

Krydr med salt, peber, 1/2 tsk. olivenolie pr. person og lidt eddike.

30 min.
Anretning

Fordel dahlen i skåle, og anret salaten henover.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
576 kcal
Fedt:
27,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
19,8 g
Kulhydrat:
41 g
heraf sukkerarter:
7,2 g
Kostfibre:
14,8 g
Protein:
36,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?