Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg, hvidløg og ingefær fint, og hæld alle tre ting i en stor gryde med madras karry, bouillon og 1/2 tsk. olie pr. person.
Varm gryden op ved middel varme, og steg under omrøring i ca. 5 min., indtil grøntsagerne er gyldne.
Kom linser og kokosmælk i gryden sammen med 1/2 dl. vand pr. person.
Lad retten simre i ca. 20 min., indtil linserne er møre. Smag til med salt og peber.
Hak kål og persille groft, og hæld begge dele op i en skål sammen med rejerne.
Krydr med salt, peber, 1/2 tsk. olivenolie pr. person og lidt eddike.
Fordel dahlen i skåle, og anret salaten henover.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()