0

Grøn frokostsalat med hvide bønner, tomat, agurk, tun, æg, oliven og hvidløgsdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk, Sennep, Tun

Fremgangsmåde

Kog æggene smilende (ca. 7 min.), køl dem straks af under koldt vand og pil dem.

Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne ud og snit kødet i 3 mm tynde skrå halvmåner.

Del salaten i hele blade, skyl dem godt og slyng dem tørre.

Skær tomaterne i store tern og snit løget i fine tynde både.

Hæld bønnerne i en sigte, skyl dem igennem under koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Rør cremefraiche, mayonnaise, presset hvidløg og citronsaft sammen og smag til med salt og peber. Bræk salaten i grove bidder, hvis nødvendigt, og anret dem på et fladt fad. Læg tun (helst i pæne bidder), bønner, agurk, tomater, kvarte smilende æg, oliven og løg ovenpå og drys med oregano.

Server straks som frokostret (eller let aftensmad) med hvidløgsdressingen og masser af sprødt flutes og koldt smør til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?