0
Grøn karry med bønner og hoisinstegt svinekotelet

Grøn karry med bønner og hoisinstegt svinekotelet

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af grissalt
1 min.
Kødet

Krydr kødet med salt på alle sider og læg til side. Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til bønnerne.

brune ris
3 min.
Risen

Kog risene efter anvisningen på pakken.

grønne bønnerthailandsk gryyyn karrySovs
10 min.
Bønnerne

Nip toppene af bønnerne, halvér dem og kog dem i 5-10 min og dræn dem for vandet. Kom dem tilbage i gryden og tilsæt karrysovsen.

hvidløghoisinsauce
15 min.
Kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i ½ spsk. olie pr. person i 4 min. på hver side. Imens pilles hvidløget og hakkes fint.

Skru ned for varmen på blusset og tilsæt hoisinsaucen og hvidløget til kødet og lad det stege til det begynder at klistre til kødet og lad det hvile indtil anretning.

25 min.
Anretning

Skær kødet i tykke skiver og server det sammen med den grønne karry og de brune ris. 

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
566 kcal
Fedt:
24,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,9 g
Kulhydrat:
50,6 g
heraf sukkerarter:
16,8 g
Kostfibre:
6,9 g
Protein:
33,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?