0
Grøn karry med nudler, aubergine og peanuts

Grøn karry med nudler, aubergine og peanuts

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Durummel, Nødder, Jordnødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerødderauberginegrøn karrypastakorianderkartoflerkokosmælk
1 min.
Grønt

Sæt en stor gryde godt saltet vand over til at koge nudler og kartofler i.

Skyl kartoflerne, skær dem i små tern, og kog dem møre i vandet i ca. 5 min. Tag dem derefter op, og kog vandet op igen til nudler.

Skyl auberginer, og skræl gulerødder. Skær gulerødderne i skiver og auberginerne i store tern.

Pluk koriander ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og tilsæt en smule olie. Steg auberginerne i 2-3 min., til de tager lidt farve i kanterne. Tilsæt så karrypastaen. Lad den varme lidt med et minuts tid, og kom så kokosmælken op i gryden. Lad retten simre i 5 min.

gulerøddernudlerpeanuts
15 min.
Peanuts

Hak peanutsene groft med en kniv.

Tilsæt gulerødderne til gryden med auberginer, og lad dem varme med nogle minutter.

Kog nudlerne al dente i vandet.

30 min.
Anretning

Kom de hakkede korianderstilke op i karrysaucen, og smag til med godt med limesaft og salt.

Anret nudler og kartofler i en dyb tallerken, og hæld karryen over. Drys med korianderblade og peanuts til sidst.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?