Sæt en stor gryde godt saltet vand over til at koge nudler og kartofler i.
Skyl kartoflerne, skær dem i små tern, og kog dem møre i vandet i ca. 5 min. Tag dem derefter op, og kog vandet op igen til nudler.
Skyl auberginer, og skræl gulerødder. Skær gulerødderne i skiver og auberginerne i store tern.
Pluk koriander ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og tilsæt en smule olie. Steg auberginerne i 2-3 min., til de tager lidt farve i kanterne. Tilsæt så karrypastaen. Lad den varme lidt med et minuts tid, og kom så kokosmælken op i gryden. Lad retten simre i 5 min.
Hak peanutsene groft med en kniv.
Tilsæt gulerødderne til gryden med auberginer, og lad dem varme med nogle minutter.
Kog nudlerne al dente i vandet.
Kom de hakkede korianderstilke op i karrysaucen, og smag til med godt med limesaft og salt.
Anret nudler og kartofler i en dyb tallerken, og hæld karryen over. Drys med korianderblade og peanuts til sidst.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften