0

Grøn salat med blomkål, frugt og karrydressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og damp dem knap møre i letsaltet vand - overhæld med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Skyl salathovedet, dryp det godt af og pluk det i passende stykker. Kom salaten i en flad skål og fordel blomkålen ovenpå. Skær æblerne i tern og drys dem henover. Halver druerne, fjern evt. sten og fordel dem ovenpå salaten sammen med græskarkernerne. Rør cremefraiche, mayonnaise, karry, sukker, salt og peber sammen og smag til. Dryp dressingen over salaten eller server den ved siden af. Server straks til fx kylling, okse eller fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær