0

Grøn salat med blomkål, karrydressing og tørret frugt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og damp dem knap møre i letsaltet vand – overhæld med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Skyl salathovedet, dryp det godt af og pluk det i passende stykker. Kom salaten i en flad skål og fordel blomkålen ovenpå. Rør cremefraiche, mayonnaise, karry, sukker, salt og peber sammen og smag til. Dryp dressingen over salaten, drys med tørret frugt og græskarkerner og server til fx kylling, okse eller fisk.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?