0

Grøn salat med broccoli, forårsløg, ristet bacon, kantalupmelon og avokadodressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på køkkenrulle. Del broccolien i små, mundrette buketter og damp dem 2 min. i letsaltet vand. Løft dem straks over i iskoldt vand, så de bevarer deres sprødhed, og dryp dem godt af. Skær skallen af melonen og snit kødet i tern. Befri avokadoen for skal og sten og blend kødet med cremefraiche, citronsaft, presset hvidløg, olivenolie, salt og peber til dressingen er helt glat. Skyl salaten, slyng den tør og bræk dem i mundrette bidder. Anret salaten på et fladt fad, fordel broccolibuketter og melontern ovenpå og dryp avokadodressingen over. Snit forårsløget i tynde skiver og drys det og baconen på salaten. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?