0

Grøn salat med fennikel, rødløg og kærnemælksdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pisk kærnemælk og mayonnaise sammen til det er helt glat. Kom alle krydderier ved og smag til med salt og peber. Lad gerne dressingen trække på køl 15 min. inden brug.

Skyl salaterne, slyng dem tørre og trim fenniklerne - snit begge dele i fine tynde strimler og vend dem godt sammen. Anret salaten i en flot salatskål og dryp dressingen over. Snit rødløget i tynde både og drys dem over. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Grov Fiskesennep indeholder:

65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?