Rør finthakket løg og hvidløg, lidt citronsaft, olie, salt og peber sammen og vend rejerne deri. Lad det marinere 10 min., mens resten ordnes. Skyl salaten, striml den fint og del tomaterne i både. Befri ananasen for skræl og stok og skær kødet i små tern. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel rejer, ananas og tomat ovenpå. Rør cremefraiche, mayonnaise, chilisauce og karry sammen og smag til med salt og peber. Dryp salaten med dressingen eller server den ved siden af. Giv godt groft brød til eller server den som tilbehør til grillet fisk.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften