0

Grøn salat med granatæble, gorgonzola, nødder og æble (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist nødderne på en tør pande til de er let gyldne Nødder efter eget valg). Kom honningen ved, rør til det er opløst og lad det køle af på bagepapir. Skyl salaten, bræk den i mundrette stykker og anret det på et fladt fad. Halver granatæblet og befri kernerne fra skal og de bitre hvide "skillevægge". Skær æblet (gerne Gråsten æbler) i tynde både, halver løget og snit det i tynde skiver. Fordel æble og løg på salaten, smuldr osten over og drys med granatæblekerner og grofthakkede honningnødder. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen, smag til og drys dressingen over salaten. Server som tilbehør til stegt kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften