0

Grøn salat med majs, melon, peberfrugt og creme fraiche dressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Befri majsene for blade og tråde og kog dem møre i letsaltet vand 8-10 min. Lad dem køle lidt af og skær kernerne af med en skarp kniv. Rens peberfrugterne og snit dem i strimler på tværs. Befri melonen for skal og kerner og skær kødet i tern. Skyl salaten, snit den i strimler og arranger dem på et fad. Fordel majs, peberfrugter og melontern henover. Rør creme fraiche, chili, sennep, soya, salt, peber og evt. hakkede krydderurter sammen og smag til. Dryp dressingen over salaten og server til fisk, fjerkræ eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia