0

Grøn salat med rød spidskål, stilktomater, sprød bacon, cheddartern, ristede kerner og hvidløg-dijonvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sennep

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød på en tør pande eller i ovnen og lad den dryppe af på køkkenrulle. Skær osten i fine små tern. Skyl salat og kål og snit det i strimler. Skær tomaterne i kvarte og snit løget i tynde både.

Vend det hele sammen med de 2 slags kerner med store løse tag og anret salaten på et flot fad.

Pres hvidløget og rør det med sennep og sukker til sukkeret er helt opløst. Rør eddiken i, krydr med salt og peber og pisk så olie i til dressingen er tyk og cremet. Smag til og dryp dressingen over salaten lige inden servering. Giv til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?