0

Grøn salat med sprøde majsfritter og cherrytomatdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens majskolberne og kog dem møre. Skær kernerne af med en skarp kniv og bland dem med mel og bagepulver. Pisk ægget sammen og vend det i. Varm en god sjat olie i en lille pande og sæt dejen på i små klatter. Steg dem gyldne på begge sider og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Del tomaterne, fjern indmaden og hak kødet i små tern. Bland det med cremefraiche, knust hvidløg, citronsaft, salt, peber og evt. krydderurter og smag til. Skyl salaten og bræk den i mundrette stykker. Læg fritterne ovenpå og dryp dressingen henover. Server straks til fx fisk, lyst kød eller kylling.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia