0
Grøn thaicurry med bagt kulmule og aubergine
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kulmulefilet uden skindIldfast fad
1 min.
Bag fisken

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Krydr fisken med lidt salt, og skær den i kuvertstykker. Læg dem i et smurt ildfast fad, og bag i 10-12 min. Fisken er færdig, når den er mælkehvid.

ris, basmatikasserolle
3 min.
Kog risene

Kog risene efter anvisning på pakken.

forårsløgaubergineGrøn thai-karry sovs
10 min.
Lav curryen

Skær aubergine i tern, snit forårsløgene fint og del forårsløg i den grønne og hvide del. Varm en pande eller wok godt op, og tilsæt en god mængde olie. Steg aubergineternene i 2-3 min., til de tager farve i kanterne, og tilsæt så den hvide del af forårsløgene. Lad dem stege med et minuts tid, og kom så currysovsen op i panden. Varm det hele op til kogepunktet.

forårsløgbasilikum
20 min.
Anretning

Anret ris i bunden af en dyb tallerken med fisken ovenpå. Hæld sauce og grøntsager over, og slut af med at drysse plukkede basilikumblade og den grønne del af forårsløgene over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?