0
Grøn thaicurry med kulmule og nudler
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulefilet uden skind
1 min.
Fisk

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft, og sæt en stor gryde vand over at koge til nudlerne. husk et godt skud salt.

Gnid fisken med en smule olivenolie, og krydr med salt. Læg fisken på bagepapir på en bageplade, og bag i 10-15 min., til fisken er mør.

koriandergulerødderforårsløgnudlerGrøn thai-karry sovs
5 min.
Grønt

Skyl forårsløg, og skrub gulerødderne rene. Fjern toppen på gulerødderne og snit dem fint med en skarp kniv eller et mandolinjern.

Skær forårsløgene i tynde skiver - gerne lidt på skrå. Hold den hvide og grønne del hver for sig.

Hak korianderen groft - både stilke og blade.

Kom saucen op i en gryde sammen med den hvide del af forårsløgene, og kog den lidt igennem.

Kog nudlerne til de er al dente - smag dig frem.

20 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken. Pluk fisken ud i mundrette stykker, og anret dem ovenpå nudlerne med de grønne forårsløg og gulerødder på siden. Hæld den kogende sauce over retten, og drys til sidst med koriander.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?