Bag de hele upillede hvidløgsfed i ovnen ved 200 grader i 15 min. Kom hasselnødderne på en bageplade og sæt også dem i ovnen 8-10 min. til hinderne er mørke og krakelerer. Lad begge dele køle af. Halver græskarret og fjern kernerne med en ske. Skræl græskarret og skær kødet i tynde både eller tern. Varm 1 dl honning og smørret op på en pande til det er helt flydende og smeltet. Tilsæt timian og græskar og lad det stege sagte i 10-15 min. til græskarrene er møre med bid - pas på, at de ikke brænder på! Tag panden af varmen og smag til med salt og peber. Befri grønkålen for grove ribber, skyl bladene godt og slyng dem tørre. Hak dem groft og kom dem i en stor skål. Halver blommerne, fjern stenene og skær kødet i både. Gnid hinderne af nødderne og hak dem groft. Pil de bagte hvidløg og mos kødet med en gaffel. Rør eddike, 1 spsk. honning og lidt salt i, pisk så olien i lidt ad gangen og smag til. Vend grønkål, græskar, blommer og dressing sammen lige inden servering og smag til. Anret på et flot fad, drys med hakkede hasselnødder og server straks til vildt, gris eller fugl.
Kundekommentarer ()