0

Grønne asparges og broccoli i tempuradej (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i ensartede mundrette buketter på størrelse med en 20-krone. Bræk den træede ende af aspargeserne - de kasseres og del evt. toppen i 2, hvis de er meget lange. Sæt en lille gryde med olien over ved god varme. Pisk æggehvide, vand og vin sammen i en skål. Rør hvede- og rismel sammen og drys det i skålen under piskning (NB! Dejen skal bruges umiddelbart efter fremstilling). Dyp broccolibuketter og asparges i dejen en ad gangen og kom dem i den varme olie. Lad dem dybstege til de er sprøde og let gyldne. Server straks med lidt soja til dyp til fx wokretter, stegt kød eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?