0

Grønne bønner med cherrytomater, æg, sprød parmaskinke og pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Rist skinken sprød og gylden i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min. (eller på en tør pande) og lad det tørre på køkkenrulle.

Nip bønnerne, halver cherrytomaterne og snit løget i tynde skiver. Pisk olie, balsamico og presset hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber. Pil æggene og skær dem i både. Damp bønnerne i lidt letsaltet vand til de lige er møre med bid, min. 5-7 min. afhængigt af tykkelse. Kom dem direkte over i iskoldt vand og dryp dem så godt af.

Kom dem i en skål sammen med tomater og løg, hæld vinaigretten over med det samme og vend det rundt med løse tag. Anret dem på et fad og fordel æg, letknust skinke og pinjekerner ovenpå. Server straks som tilbehør til fx en Spaghetti Carbonara, svinemørbrad eller kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?