Skyl tomaten og agurken grundigt, og skær i små tern. Pil hvidløget, og riv det på den fine side af et rivejern. Hæld creme frisken i en skål, og krydr den med salt. Tilsæt tomat, agurk og hvidløget.
Skyl squashen grundigt, og skær den i 1 cm. tykke skiver. Krydr skiverne med salt og krydderiblandingen.
Varm en pande op ved høj varme. Steg squashskiverne i 2 tsk. olie pr. person i ca. 1 min på hver side, og overfør dem til fedtsugende papir.
Varme en pande op til middel varme. Tilsæt en 1 tsk. olie pr. person, og lun vegedellerne i ca. 2 min på hver side.
Varm en pande op til høj varme, og bag brødene uden tilsætning af fedtstof i ca. 20 sek. på hver side.
Servér fladbrødene, anret vegedellerne henover, og top med squashen og tomat- agurkesalaten.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()