Start med at skrælle gulerødderne og skær dem i tern. Varm en stor pande godt op, tilsæt lidt olie og sautér gulerødderne til de er møre med lidt bid - ca. 5-6 min. Krydr med salt og friskkværnet peber. Rengør panden med et stykke køkkenrulle, til senere brug.
Mens gulerødderne steger kan du sætte linser over at koge i en gryde i rigeligt, letsaltet vand. De skal koge ca. 15 min.
Kom creme fraichen op i en lille kasserolle og giv den et opkog.
Bælg ærterne, pluk estragonen og skræl skalotteløg. Hak løg og estragonblade fint.
Lige inden servering kommer du ærter, skalotteløg og estragon op i creme fraichen og giver den et nyt opkog og smager til med salt og friskkværnet peber. Den må ikke koge længe, så bliver ærterne kedelige.
Varm panden fra før op igen og tilsæt et godt skud olie. Form deller af farsen og steg dem ca. 4-5 min. på hver side. Sørg for at de tager godt med farve inden du vender dem - så slipper de nemmest panden.
Mens dellerne steger kan du plukke salaten ud i blade og skylle den.
Hæld vandet fra linserne og smag dem til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Anret dem på en tallerken med dellerne ovenpå. Anret salat og gulerødder ved siden af og slut af med at hælde saucen henover grøntsagerne.
Velbekomme!
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kundekommentarer ()