0
Grønne linser med bodebjergpølser og snittet kålsalat

Grønne linser med bodebjergpølser og snittet kålsalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porrehvidløgfriske pølser fra Bodebjerg med saltsyltet citron og rosmaringrønne linserevt. bouillon
1 min.
Linserne

Pil det yderste lag af porren, flæk den og skyl den grundigt. Pil hvidløget og hak det fint sammen med porren.

Varm en gryde op ved høj varme. Skær pølserne i mundrette stykker og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Skru ned for varmen og tilsæt porren og hvidløget. Lad det stege under omrøring i et par minutter, indtil det bliver gyldent.

Kom linserne i og lad det stege yderligere 1 minut under omrøring. Tilsæt bouillonen og hæld vand i, indtil det dækker.

Lad linserne simre i ca. 20 min., indtil de er helt møre. Rør rundt undervejs og hæld mere vand i, hvis det begynder at sætte sig i bunden.

Smages til med salt og peber.

hvidkålcherry- eller blommetomaterpersille
20 min.
Salaten

Skyl kålen, tomaterne og persillen grundigt og afdryp for vand. Hak kålen i tynde strimler, skær tomaterne i halve og hak persillen groft.

Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico og ½ tsk. sennep pr. person, og lidt salt i en skål.

Vend salaten i dressingen lige før servering.

40 min.
Anretning

Fordel linseretten i dybe tallerkener og servér salaten til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
522 kcal
Fedt:
18,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,2 g
Kulhydrat:
37,8 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
16,5 g
Protein:
43,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?