Pil det yderste lag af porren, flæk den og skyl den grundigt. Pil hvidløget og hak det fint sammen med porren.
Varm en gryde op ved høj varme. Skær pølserne i mundrette stykker og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve. Skru ned for varmen og tilsæt porren og hvidløget. Lad det stege under omrøring i et par minutter, indtil det bliver gyldent.
Kom linserne i og lad det stege yderligere 1 minut under omrøring. Tilsæt bouillonen og hæld vand i, indtil det dækker.
Lad linserne simre i ca. 20 min., indtil de er helt møre. Rør rundt undervejs og hæld mere vand i, hvis det begynder at sætte sig i bunden.
Smages til med salt og peber.
Skyl kålen, tomaterne og persillen grundigt og afdryp for vand. Hak kålen i tynde strimler, skær tomaterne i halve og hak persillen groft.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamico og ½ tsk. sennep pr. person, og lidt salt i en skål.
Vend salaten i dressingen lige før servering.
Fordel linseretten i dybe tallerkener og servér salaten til.
Kundekommentarer ()