0

Grønne, sprøde fiskedeller med bagt blomkålssalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Sulfitter, Laks

Fremgangsmåde

Blomkålssalat: Start med blomkålssalaten. Del kålen i buketter og læg dem i et ovnfast fad. Del tomaterne og fjern indmaden. Striml tomatkødet og bland strimlerne med blomkålsbuketterne og 1 tsk. olie. Drys med salt og bag blandingen i en 225 grader varm ovn i ca. 20 minutter til den er gylden. Kom balsamicoeddike på når fadet tages ud af ovnen.

Fisk: Kom det hakkede fiskekød, æggehvide og 1 tsk. salt i en skål og rør det godt igennem til det er sejt og hænger sammen. Tilsæt krydderurter og peber og rør igen. Tril kugler af farsen, vend dem rundt i rasp og steg dem gyldne i en varm olie.

Server blomkålssalaten, der er pyntet med dild, sammen med fiskedellerne.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?