Skær porrer, pastinak og gulerødder ud i passende stykker og kog dem møre i lidt vand sammen med timian og salt. Hæld vandet fra, når grønsagerne er kogt møre. Mos herefter grønsagerne med en gammeldags kartoffelmoser (tag timiankvistene fra).
Tilsæt yoghurten og persillen og smag mosen til med salt og citronpeber.
Fold isingfileten sammen og steg den på panden i fedtstoffet. Krydr med salt og citronpeber.
Anret grønsagsmosen på en tallerken sammen med isingfileten og pynt med klippet persille.
Smør evt. 1-2 tsk dijonnaise ovenpå fisken, når den er anrettet på tallerkenen.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften