0
Grøntsager i kokos og gul karry med peanuts og kokosmel

Grøntsager i kokos og gul karry med peanuts og kokosmel

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Start med risen, den tager længst tid. og klargør grønt ad hoc, så dem der skal stege længst, steger imens du klargør de næste. Så får du hurtigere mad på bordet. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jasminrisportobellosvampehvidløgrødløgmadras karrykokosmælklimenam pla (fiskesauce)
1 min.
Ris og grønt

Skyl risen grundigt og kog den efter anvisningen. 

Skær svampene i strimler. Steg dem i olie i en varm sauterpande. Steg i 3-4 min.  Snit hvidløg i tynde skiver og rødløg i slanke både. Kom begge dele med på panden og steg i 1-2 min. Krydr med salt og et nip sukker. 

Tilsæt karry, steg kort, så den dufter og tilsæt kokosmælk. Kog op og smag til med limesaft, fiskesauce, salt og sukker. 

rød peberfrugtforårsløgkokosmelpeanuts
15 min.
grønt i karry

Snit peberfrugten i slanke strimler. Tilsæt den til saucen de sidste 1-2min. 

Snit forårsløg fint og hak peanuts. 

24 min.
Anretning

Anret ris i dybe tallerkner med grønt i karrysauce. Top med forårsløg, peanuts og kokos og servér straks, gerne med limebåde, hvis der er mere tilbage. 

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?