Start med risen, den tager længst tid. og klargør grønt ad hoc, så dem der skal stege længst, steger imens du klargør de næste. Så får du hurtigere mad på bordet.
Skyl risen grundigt og kog den efter anvisningen.
Skær svampene i strimler. Steg dem i olie i en varm sauterpande. Steg i 3-4 min. Snit hvidløg i tynde skiver og rødløg i slanke både. Kom begge dele med på panden og steg i 1-2 min. Krydr med salt og et nip sukker.
Tilsæt karry, steg kort, så den dufter og tilsæt kokosmælk. Kog op og smag til med limesaft, fiskesauce, salt og sukker.
Snit peberfrugten i slanke strimler. Tilsæt den til saucen de sidste 1-2min.
Snit forårsløg fint og hak peanuts.
Anret ris i dybe tallerkner med grønt i karrysauce. Top med forårsløg, peanuts og kokos og servér straks, gerne med limebåde, hvis der er mere tilbage.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()