Skyl pak choien, rens peberfrugten og snit begge dele i strimler. Skær forårsløgene i brede skrå stykker, snit hvidløgets i tynde skiver og hak de saltede peanuts groft. Varm lidt olie godt op i en wok og rist grøntsagerne i ca. 4 min. til de begynder at tage farve. Rør imens soja, ketchup og saften af den halve lime sammen. Kom det ved sammen med ananas og peanuts og rist yderligere 2-3 min. til grøntsagerne er møre med bid. Smag til med limesaft, salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften