0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. Snit bønnerne i 2 cm lange stykker, skær squashen og peberfrugten i tern og løget i både. Smelt smørret på en pande og rist grøntsagerne i min. 5-7 min. heri. Krydr med salt og peber og kom pandens indhold i en lille teflonbradepande. Pisk æggene sammen med salt og peber og rør osten i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og fordel halverede cherrytomater derpå. Bag frittataen ved 175°C i 20-25 min. til æggemassen er stivnet og let gylden i kanterne. Vend den ud på et fad og server som frokostret eller let aftensmad med rugbrød eller råstegte.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.