0

Grøntsagslasagne med spinat, squash og peberfrugter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær squash og peberfrugter i tern og hak hvidløget. Skyl spinaten godt og fjern de grove stilke. Varm olien på en pande og rist squash, hvidløg og peberfrugt 4-5 min. Kom spinaten ved, sauter til det er faldet sammen og krydr med oregano, salt og peber.

Læg et lag lasagneplader i bunden af et ildfast fad, fordel halvdelen af tomatsaucen, dernæst halvdelen af grøntsagerne og til sidst halvdelen af bechamelsaucen henover.

Læg et lag plader mere og bred resten af tomatsauce og grøntsager over. Slut af med et lag lasagneplader og bechamelsaucen.

Bag ved 200°C i 25-35 min. og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften