Skær squash og peberfrugter i tern. Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. Skær bønnerne i 1 cm lange stykker. Snit rødløgene i skiver og hak hvidløget fint. Varm olien på en pande og rist alle grøntsagerne min. 5-7 min. med oregano, salt og peber. Læg et lag lasagneplader i bunden af et ildfast fad, fordel halvdelen af tomatsaucen, dernæst halvdelen af grøntsagerne og til sidst halvdelen af bechamelsaucen henover. Læg et lag plader mere og bred resten af tomatsauce og grøntsager over. Slut af med et lag lasagneplader og bechamelsaucen. Bag ved 200°C i 25-35 min. og server til fisk, kød eller fjerkræ.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften