0

Grøntsagstagine med kikærter og krydderier (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær aubergine, renset peberfrugt og skrællet selleri i ensartede, mundrette bidder. Vend dem med olie, salt og peber og bag dem ved 225 grader i 10-15 min. til de er gyldne og møre med bid. Nip bønnerne og snit dem i 1 cm brede stykker med et skråt snit. Skær løgene i tern og hak hvidløgene fint. Varm lidt olie op i en sauterpande (eller i en ægte tagine) og sauter løgene let gyldne og klare. Kom hvidløg og alle krydderierne ved og sauter videre til duftene fylder rummet. Rør tomater og fond i og lad det koge op. Vend de bagte grøntsager, bønner og drænede kikærter i, krydr med salt og peber og lad det simre uden låg i 10 min. til retten har samlet sig og er kogt let ind. Smag til med citronsaft, salt og peber og anret i en stor flot skål. Drys gerne med hakket persille. Server med fx florlet couscous og en god skefuld græsk yoghurt på toppen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?