Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Start med at skrubbe kartoflerne grundigt, og skær dem ud i både. Du kan sagtens beholde skrællen på.
Vend kartoflerne med lidt olivenolie og salt. Bag dem i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.
Skræl majroerne og skær dem i tern på ca. 1x1 cm. Vend dem med et par dråber olivenolie og godt med fintrevet citronskal.
Rist nødder og kerner på en panden med et par dråber olivenolie og lidt salt. 3-4 min ved lav varme.
Tynd yoghurten med lidt citronsaft, og vend srirachasauce ned i. Smag til med lidt salt.
Anret de bagte kartofler i bunden af en dyb tallerken. Kom rucola og majroer ovenpå. Slut af med dressingen og drys med kerner og nødder.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()