Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem ud i både. Du kan sagtens beholde skrællen på.
Vend kartoflerne med lidt olivenolie og salt. Bag dem på en bageplade i ca. 25 min., til de er møre, og har taget farve.
Kassér den træede bund på asparges, og skær resten i mindre stykker på ca. 2 cm. Vend dem med et par dråber olivenolie og godt med fintrevet citronskal.
Rist nødder og kerner på en pande med et par dråber olivenolie og lidt salt ved lav varme i ca. 3-4 min.
Tynd yoghurten med lidt citronsaft, vend srirachasauce ned i, og smag til med lidt salt.
Anret de bagte kartofler i bunden af en dyb tallerken, og kom rucola og asparges ovenpå. Slut af med dressingen, og drys med kerner og nødder.
Kundekommentarer ()