0

Grov salsa af ananaskirsebær, cherrytomater, snackpeber i vanille-chilidressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri ananaskirsebærrene for deres papirlignende skal og halver dem og cherrytomaterne. Rens peberfrugterne, skær dem i mellemstore tern og hak løget fint. Flæk vanillestangen og skrab kornene ned i en skål. Pisk dem sammen med chiliflager, olie, citronsaft, honning, salt og peber og smag til. Vend det hele sammen og smag til - lad gerne salsaen trække på køkkenbordet i 30 min., så chili og vanille kan nå og udvikle sig. Server til fisk, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?