0

Grove crostini med blommetomater, peberfrugt og porrer i flødeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit porrerne i tynde skiver og rens dem godt for jord i koldt vand. Befri peberfrugten for stilk og kerner og snit kødet i tynde strimler. Del tomaterne i kvarte og hak hvidløget fint. Smelt smørret på en pande og sauter først porre, peberfrugt og hvidløg ca. 5 min. til de er bløde og væden kogt væk. Rist imens brødskiverne gyldne i brødristeren. Kom flødeosten på panden og lad det smelte sammen med porrerne. Vend tomaterne i og varm dem lige igennem. Smag til og fordel pandens indhold på brødskiverne. Pynt evt. med lidt snittet løgtop og server straks som en lille frokost- eller forret.

Kommentarer og forslag til opskriften