Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom quinoaen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til den er mør.
Riv løg og gulerod på den grove side af et rivejern. Kom begge dele i en skål sammen med kød, æg, 1/2 tsk. salt, og 1/2 spsk. hvedemel pr. person. Bland farsen grundigt med et piskeris eller en håndmikser.
Lad farsen stå på køl, indtil den skal bruges.
Hak persille, kål og selleri fint. Vend det hele godt rundt med den kogte quinoa og 1/2 spsk. olie pr. person.
Smages til med salt og peber.
Form en bøf pr. person, og steg den på en varm pande med 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min., indtil bøffen er lige netop gennemstegt.
Krydr godt med salt og peber.
Krydr creme frisken med salt og peber. Tilfør evt. lidt ekstra kydderier, hvis du har noget stående.
Servér bøfferne med quinoasalat og creme frisk.
Kundekommentarer ()