0

Gulerodslasagne med snackpeber, 3 slags løg og Gruyere (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne og snit dem i tynde juliennestrimler på et mandolinjern (eller riv dem groft på råkostjernet). Skær rensede snackpebre og rødløg i tern, snit forårsløgene i 1 cm bede stykker og hak hvidløgene fint. Varm olien på en pande og rist før gulerødderne med salt og peber i 5 min. Kom snackpebre og de 3 slags løg ved og sauter videre 4-5 min. til væden er fordampet og grøntsagerne er møre med bid. Læg et lag lasagneplader i bunden af et ildfast fad, fordel halvdelen af tomatsaucen, dernæst halvdelen af grøntsagerne og til sidst halvdelen af bechamelsaucen henover. Læg et lag plader mere og bred resten af tomatsauce og grøntsager over. Slut af med et lag lasagneplader og bechamelsauce og drys med den revne ost. Bag ved 175 grader i ca. 30 min. og server som den er eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften