Skrub gulerødderne godt, skær dem i skiver og kom dem i en gryde med smørret. Hæld lidt vand ved og kog gulerødderne møre under låg 10 min. Tag låget af, lad overskydende vand fordampe og purer gulerødderne i en blender. Rør melet ud i halvdelen af cremefraichen og kom gulerodspuréen ved. Varm massen op i en lille gryde og lad det simre 3 min. under omrøring. Rør æggeblommerne i en ad gangen, krydr med salt og peber og sæt til side. Pisk æggeblommerne stive, tilsæt eddike og et lille nip salt og pisk videre til massen er blød og glansfuld. Vend gulerodsmassen forsigtigt i og kom massen i en smurt souffleskål. Bag souffleen i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min. til den er hævet op og flot gylden i overfladen. Snit imens bønnerne i ½ smalle stykker med et skråt snit. Kom dem i en skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække 10 min. Befri melonen for skal og kerner, pærerne for stilk og kernehus og snit begge dele i små tern. Dræn bønnerne, vend dem sammen med melon, pærer og 2 spsk. olie og smag til med citronsaft, salt og peber. Server souffléen direkte fra ovnen med salaten som topping. Giv til fisk, fjerkræ, gris og kalv.
Kommentarer og forslag til opskriften