0

Gulerødder med parmaskinke, æg, Gruyeresauce og karse (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne, del dem i kvarte på langs og kog dem netop møre i letsaltet vand i 5-6 min. Pil æggene og skær dem i skiver. Smelt smørret i en kasserolle, rør melet i og lad det lige samle sig 1 min. Pisk mælken i lidt ad gangen, så der ikke kommer klumper, og kog saucen op. Rør dijonsennep og revet ost i, sluk for varmen og lad det trække til osten er helt smeltet. Smag til med salt og peber og fordel saucen i bunden af 4 varme, dybe tallerkner. Anret gulerødderne deri og læg en skive skinke let "krøllet" ovenpå. Top med æg i skiver og drys med groftkværnet sort peber og masser af karse. Server som frokost- eller forret med godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?