0
Gullashsuppe
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflergulerodrød peberfrugtløg
1 min.
Grøntsagerne

Skræl kartoflerne og gulerødderne, og skyl dem grundigt sammen peberfrugten. Halvér peberfrugten, fjern kernehuset, og skær det i skiver sammen med gulerødderne og kartoflerne.

Pil løget, og skær det ligeledes i skiver.

sous vide oksekød
10 min.
Kødet

Skær kødet i grove tern, og gem væden fra posen.

olivenolie, ekstra jomfrurøget paprikaflåede tomatersaltsort peber
15 min.
Gullashsuppen

Varm en stor gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i 5 min. under omrøring. Tilsæt paprikaen og kødet, og steg yderligere 1 min. Hæld de flåede tomater og en 1/2 dl. vand pr. person i, og lad retten simre i ca. 10 min. Retten skal være en suppe, så tilsæt ekstra vand, hvis den bliver for tyk. Smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér den varme suppe, og top med lidt olivenolie.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
560 kcal
Fedt:
25,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,4 g
Kulhydrat:
61,6 g
heraf sukkerarter:
26 g
Kostfibre:
10,3 g
Protein:
18,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?