0

Gylden sauce med fennikel, pebertomater, chili og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær fenniklen i fine små tern og gem den dildlignende top til drys. Pil løgene og hak dem fint. Ren chilien for stilk og kerner og snit kødet i helt fine tern. Rist baconen gylden, men ikke sprød i lidt olie på panden og tag den op med en hulske. Sauter løg og fennikel i baconfedtet til løgene er klare. Kom chili og vin ved, krydr med salt og peber og lad det simre under låg 5 min. Hak imens hvidløgsfeddene helt fint og rør dem i sammen med de hele cherrytomater. Skru op for varmen og rist til tomaterne begynder at briste og fenniklen karamelliserer let. Rør bacon, gurkemeje og fløde i og lad det simre 4-5 min. til saucen er cremet. Drys med hakket fennikeltop og server straks til fisk, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?