Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Hak løgene i tynde ringe og gem til senere.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Hak pak choyen i grove stykker og kog dem i 30 sekunder. Sigt vandet fra og lad kålen dampe af.
Varm en pande op ved høj varme. Form en bøf pr. person og steg i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3-4 min. på hver side, indtil den har fået godt med farve på begge sider. Krydr godt med salt og peber.
Hæld creme frisken i en skål og tilsæt finthakkede purløg og radiser skåret i tynde skiver. Vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Lige før servering skæres kartoflerne i mindre stykker og kommes i dressingen sammen med kålen. Vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Kom løgene i panden, hvor bøfferne har stegt, og steg dem brune under omrøring i ca. 5 min. Krydr med salt og peber.
Anret løgene henover bøfferne og servér sammen med kartoffelsalaten.
Kommentarer og forslag til opskriften